Sinan Gümüş: 21. şampiyonluk taraftara armağan olsun!

Galatasaray formasıyla 2. şampiyonluğunu yaşayan ve bu sezon kritik gollere imza atan Sinan Gümüş, duygularını aktardı. Hak ettikleri bir şampiyonluk olduğunu söyleyen Sinan, bu sezon attığı kritik goller hakkında ise "Önemli goller attım şampiyonlukta benim de küçük bir payım var" dedi.

HAK ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUK
Şu an çok mutluyum. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk. Son maça kaldığımız için daha da güzel oldu. Bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlarımız, evlerinde, kafelerde, dışarıda bizi destekleyenlere çok teşekkür ediyorum. 21. şampiyonluk taraftara armağan olsun.

ŞAMPİYONLUKTA BENİM DE KÜÇÜK BİR PAYIM VAR
Çok mutluyum. Önemli goller attım. Şampiyonlukta benim de küçük bir payım var. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Tabii ki sezonun en önemli adamı Bafe.. Allah razı olsun. Tabii ki savunma oyuncularımız da çok önemli bir katkı yaptı. Takım olarak güzel bir iş başardık. Herkesi tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0