Ahmed Musa için resmi açıklama geldi!

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Ahmed Musa'nın menajeri William D'avila, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Ahmed Musa'nın transferi için Galatasaray ile görüştüklerini kabul eden D'avila'nın açıklamaları şu şekilde...

GALATASARAY'A GELME OLASILIĞI YÜZDE 50 
Badou N'Diaye ile birlikte Ahmed Musa'nın da temsilciliğini ben yapıyorum. Galatasaray ile bu konuda görüşme hâlindeyiz. Galatasaray onun transferini istiyor. Transfer mümkün. Neden olmasın Galatasaray üst düzey bir kulüp ve Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Ağırlıklı olarak satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği üzerinde duruyoruz. Kendisine birkaç teklif daha var. Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. En kısa sürede kararını verecek. Şu anda Galatasaray'a gelme olasılığının yüzde 50 olduğunu söyleyebiliriz.

Stoke City'nin satış listesinde gösterdiği oyuncuların Türkiye temsilciliğini elinde bulunduran D'avila, Fransız orta saha oyuncusu Giannelli Imbula'nın da Galatasaray'a transferinin söz konusu olduğunu söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0