Belhanda'ya sürpriz talip!

Sezon başında Dinamo Kiev'den transfer edilen Younes Belhanda sezon içerisinde gösterdiği performansla zaman zaman eleştirilerin odak noktası olsa da, yıldız oyuncu için sürpriz bir talip ortaya çıktı. Fas milli takımıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren Belhanda için Arabistan temsilcisi Al-Shabab'ın devrede olduğu iddia ediliyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Fas milli takımı forması altında Dünya Kupası'nda boy gösteren Galatasarayın yıldız oyuncusu Youness Belhanda’ya sürpriz bir talip çıktı. Geçen sezon Kayserispor’u çalıştıran Marius Sumudica’yı teknik direktörlük görevine getiren Suudi Arabistan’ın Al Shabab kulübü, yıldız oyuncuyu transfer etmek istiyor. Rumen teknik adam Sumudica’nın göreve gelir gelmez Arap yöneticilere Younes Belhanda hakkında rapor verdiği ve transfer edilmesini istediği öğrenilirken, Galatasaray yönetiminin yıldız oyuncunun bonservisi için 10 Milyon Euro'nun üzerinde bir teklif bekliyor. 28 yaşındaki oyuncunun satılması halinde gelecek tüm para yine transfere harcanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0