CEV Cup'taki rakiplerimiz belli oldu!

2018-19 sezonunda Avrupa'da iki numaralı turnuva olan CEV Cup'ta mücadele edecek olan Galatasaray voleybol takımlarının eleme turundaki rakipleri belli oldu. CEV'in merkez ofisi olan Lüksemburg'da gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Galatasaray kadın voleybol takımı Romanya temsilcisi CSM Targoviste ile eşleşirken, Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımının rakibi CEV Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynanacak olan Mladost Zagreb - Vojvodina NS eşleşmesinin kaybedeni olacak.

Geçen sezon Sultanlar Ligi'ni dördüncü sırada tamamlayarak yeni sezonda CEV Cup'ta mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray kadın voleybol takımı CEV Cup organizasyonuna 16'lı finallerden katılım gösterecek. 27-29 Kasım tarihinde deplasmanda CSM Targoviste ile karşılaşacak olan takımımız, eleme turunun rövanşını ise 4-6 Aralık tarihlerinde İstanbul'da oynayacak. Takımımız bu turu geçmesi halinde Nova KBM - Yenisei Krasnoyarsk eşleşmesinin galibiyle 8'li final etabında karşılaşacak.

Geçen sezon gösterdikleri performans ile dikkatleri üzerine çeken Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı ise CEV Cup organizasyonunda boy gösterecek. Şampiyonlar Ligi'nde 1.turunda oynanacak olan Mladost Zagreb - Vojvodina NS eşleşmesinin kaybedeni yoluna CEV Cup'ta devam ederken, takımımız 16'lı finaller aşamasında buradan gelecek takımla karşılaşacak. Filenin Aslanları eşleşmenin ilk maçını 27-29 Kasım tarihlerinde evinde oynarken, 4-6 Aralık tarihlerinde deplasmanda rakibine konuk olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0