Nihan Güneyligil: Kupaya kadar gitmek istiyoruz!

Geride bıraktığımız sezon Sultanlar Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde sezonu 4.olarak tamamlayan kadın voleybol takımımızın genel menajeri Nihan Güneyligil yeni sezon öncesinde Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Gelecek sezon CEV Cup'ta mücadele edecek olan takımımızın transfer dönemini ve kurada eşleştiğimiz Rumen ekibini değerlendiren Güneyligil, takım olarak kupaya kadar gitmek istediklerini belirtti. Nihan Güneyligil'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bizim için önemli bir sene olacak. Büyük ölçüde çehresini değiştirmiş bir takımımız var. Genç, dinamik ve özenle seçilmiş oyunculardan oluşan bir ekibimiz var. Elimizden ne gelirse yapacağız. Hedefimiz her zaman olduğu gibi, Galatasaray armasının olduğu yerde her zaman yapmak istediğimiz şey finale kadar gitmek. Benim burada oyuncu olarak bulunduğum 4 yıl içerisinde iki kez CEV Kupası’nda final gördük, yarı final gördük. Neler yapabileceğimizi, nerelere gideceğimizi çok iyi biliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Yeni sezon, yeni başarılar getirsin. Sakatlıksız, keyifli bir sezon geçirelim hem biz hem de tüm voleybol camiası..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0