E-Spor | Derbide kazanan çıkmadı...

ASUS Wolfteam Ligi'nin son haftasının ilk gün maçları derbiye sahne oldu. Ligin zirvesinde bulunan iki takımın mücadelesinde Galatasaray ile 1907 Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.

Serinin ilk maçı Şehir Meydanı haritasında oynanırken, takımımızın yaptığı basit hatalar sonucu serinin ilk maçında üstünlük kuran taraf 1907 Fenerbahçe oldu.

Ancak serinin ikinci maçında ilk maçta yaptığı hataları minimuma indiren takımımız, harita kontrolünü ilk dakikadan itibaren eline aldı. Hem bireysel olarak hem de takımca kusursuza yakın bir oyun oynayan Galatasaray Wolfteam, mücadeleyi son ana kadar önde götürdü. 1907 Fenerbahçe serinin sonlarına doğru maça tekrar ortak olsa da, takımımız geri dönüşe izin vermedi ve mücadeleyi 9-8 kazanarak, seriyi 1-1'e getirdi.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan takım kaptanı Furkan 'TheBorewn' Tomruk, ''Kazanamadığımız için çok üzgünüz. Büyük Galatasaray'ın büyük taraftarına gösterdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz. Rakibimizden çok daha iyi oynadık. Maçı hak etmiştik ama basit hatalar yaptık. Yaptığımız hatalardan dersler çıkaracağız ve çok daha iyi olacağız. Tek isteğimiz, tek hedefimiz şampiyon olmak'' dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0