E-Spor | Normal sezonu galibiyetle tamamladık!

ASUS Wolfteam Ligi'nin normal sezonunun son maçında Galatasaray Espor, Ice Esports ile karşı karşıya geldi. Serinin 2 maçında da rakibini farklı skorlarla yenen Galatasaray karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Normal sezonun son mücadelesinde oynanması için seçilen harita Üst Kodu haritasıydı. Mücadelenin başından sonuna kadar rakibinden üstün olan sarı kırmızılı ekibimiz ilk maçı çok rahat bir şekilde kazanmayı bildi. Bir önceki günde olduğu gibi takımca çok iyi hareket etmeyi başaran takımımız, dün yaşanan puan kaybının telafisi için son derece agresif bir oyun oynamayı tercih etti. Agresif oyun tarzıyla oyunları çok hızlı bir şekilde kapatmayı başaran takımımız böylece seride 1-0 öne geçmeyi başardı.

Serinin 2. maçına geçilirken iki takım da Depo haritasındaki yerlerini aldı. İlk haritada olduğu gibi rakibine adım atacak yer bırakmayan takımımız bu haritayı da 9-3 kazanmayı başardı. Maçın başından sonuna kadar haritaya çok iyi dağılarak rakibine şans dahi tanımayan Galatasaray, aldığı bu galibiyetle seride durumu 2-0'a getirmeyi başardı. Galatasaray Espor aldığı bu galibiyetle normal sezonu 31 puanla tamamladı.

Karşılaşma sonunda takımımıza 4 maç önce katılan oyuncumuz Selahattin ''Aidra'' Yıldızhan ise ''İlk zamanlarımıza göre takımca oynamayı çok daha iyi yapıyoruz. Çok daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Dün basit hatalarımız yüzünden puan kaybı yaşadık. Artık bambaşka bir mücadele başlıyor. Yarı finale çok iyi bir şekilde hazırlanarak finale çıkmak ve ardından finali de kazanmak istiyoruz. Tek hedefimiz, tek isteğimiz şampiyon olmak'' dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0