Fatih Terim'in transfer planı hazır!

Süper Lig'de mutlu sona ulaşarak 21.şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve ekibi, sezonun sona ermesiyle birlikte yaptıkları 3 günlük tatilin ardından yeniden mesaiye başladı. Şampiyonluktan bir gün sonra Florya'da kurmaylarıyla birlikte toplantı üstüne toplantı yapan Fatih Terim'in önümüzdeki günlerde UEFA'dan gelecek karara göre 3 farklı planı şimdiden hazır!

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da transferde somut adımların atılması için UEFA'dan gelecek karar bekleniyor. Finansal Fair Play nedeniyle yeni bir anlaşma yapmak için masaya oturan Mustafa Cengiz yönetimi, Avrupa'dan men cezası tehlikesini ortadan kaldırdı. Ancak bonservis sınırlaması ve maaş üst limiti gibi başlıklar sarı-kırmızılı kulübün önünde bekleyen gerçekler...

İşte bu nedenle yaşanan belirsizliğin 10 gün içinde ortadan kalkması beklenirken transferde de rota buna göre çizilecek. Teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları lig sonrasında Florya'dan ayrılmayarak alternatifli transfer raporları hazırladı. Fatih Terim kurmayları ile UEFA'dan gelecek her duruma göre planlamasını yaptı. Farklı raporlar hazırlayan İmparator, seçim sonrası yönetimle yaptığı toplantıda forvet ve stoper takviyesinin mutlaka yapılmasını istedi. 

Teknik direktör Fatih Terim, tüm planlarını ve projelerini yönetimle paylaşırken iki konuya dikkat çekti. Terim ilk etapta bir forvet ve bir de stoper alınmasını istedi. Bafetimbi Gomis'in takımda kalması halinde de iyi bir forvet takviyesinin şart olduğunu belirten Terim ayrıca bir de stoper talep etti. Kiralık sözleşmesi biten Denayer'in durumundan bağımsız olarak stoperde belirlediği oyunculardan birinin alınmasını isteyen İmparator, gerekirse bu iki bölgeye yapılacak takviyeler dışında kimseyi istemediğini de iletti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0