Sarayda gündem iç transfer!

Şampiyon olarak tamamlanan sezonun ardından Devler Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, UEFA’nın kesin kararı açıklanmadığı için transferde eli kolu bağlı şekilde bekliyor. Bu yüzden yönetim önceliği mevcut kadrodaki isimlere verdi. Galatasaray yönetimi teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Ryan Donk, Sinan Gümüş, Yuto Nagatomo ve Jason Denayer için pazarlık masasına oturacak!

Habertürk'te yer alan habere göre; ilk olarak Fatih Terim geldikten sonra adeta küllerinden doğan Ryan Donk’un biten sözleşmesini yenilemek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. Donk da Galatasaray’da kalmak istiyor. Şampiyonluk yolunda gösterdiği özverili performansla taraftarla da arasını düzelten 32 yaşındaki Hollandalı orta saha 3 yıllık sözleşme isterken, yönetim performansa bağlı olmak üzere 2+1 yıllık sözleşme önermeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon 1.5 milyon Euro’ya oynayan Ryan Donk'un aynı paraya ‘Tamam’ dediği de öğrenildi. 

SİNAN ÜCRETİNİ KATLAYACAK
İmparator’un gelişinin ardından parlayan bir diğer isim olan Sinan Gümüş de sözleşme uzatmak istiyor.  Mevcut mukavelesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan 24 yaşındaki oyuncunun yıllık 600 bin Euro aldığını ve bu durumdan rahatsız olduğunu bilen Fatih Terim, kadroda maaş adaletini sağlamayı amaçlıyor. Galatasaray’ın geleceğini düşünerek gençlere daha çok önem veren Terim, Sinan’ın potansiyelinden daha fazla faydalanmayı amaçlıyor. Sinan Gümüş’le yıllık 1 milyon euro ücretle 5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

NAGATOMO VE DENAYER PAZARLIĞI
Galatasaray yönetimi ayrıca teknik direktör Fatih Terim’in kadroda tutulması yönünde rapor verdiği kiralık oyuncular Nagatomo ve Denayer için kulüpleriyle masaya oturmaya hazırlanıyor. İnter, bir yıl daha sözleşmesi kalan 32 yaşındaki Japon futbolcuyu para kazanmak için bonservisiyle satmayı planlıyor ancak istenilen rakam (4 milyon euro) oldukça yüksek.. Mustafa Cengiz yönetimi, İtalyan kulübüyle görüşmelere başladı ancak Japon futbolcunun da Galatasaray'da kalmak istemesi pazarlıklar sırasında sarı-kırmızılıların elini güçlendiren faktörlerden birisi.. Manchester City ise Jason Denayer’i kadroda düşünmüyor. 2020’ye kadar kontratı bulunan Belçikalı stoperin yeniden kiralanması gündemde. Galatasaray şimdiden devreye girip işi bitirmek istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak isteyen Denayer de yeniden Galatasaray’da oynama konusunda İngiliz yöneticilere pres yapıyor 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0