Galatasaray'a gelmek için tek şartı var!

Yeni sezonda Şampiyon Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'da yerli oyuncu özelinde transfer harekatı başladı. Gündemdeki isim Dortmund'ta forma giyen milli yıldız Nuri Şahin.. 29 yaşındaki ortasaha oyuncusunun gelecek sezon sonuna kadar Alman ekibiyle ile sözleşmesi bulunuyor ancak Dortmund yeni sezonda takımda düşünmediği Nuri'yi bonservis bedeli almadan yollamaya sıcak bakıyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; tecrübeli orta saha oyuncusu kendisini isteyen Galatasaray yönetimine menajeri aracılığıyla transfer için şartlarını iletti. Bonservisini eline alacak olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Galatasaray'dan yıllık 3 milyon Euro üzerinden 4 yıllık sözleşme istedi. Galatasaraylı yöneticiler Nuri'ye bu kadar yüksek yıllık ücret ödemek istemiyor. Bu konuda Nuri Şahin ile görüşmeler sürüyor. Orta yol bulunduğu takdirde imzaların atılması bekleniyor. 

BİR ÇOK TALİBİ VAR
29 yaşındaki oyuncuyu isteyen takımlar arasında Roma, Napoli ve Liverpool gibi takımların da olduğu iddia ediliyor ancak teknik direktör Fatih Terim ile iyi bir ilişkisi olan Nuri'nin ilk tercihi Galatasaray olabilir. Sezon içerisinde milli takıma veda eden Nuri Şahin için ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri de devrede.. Galatasaray'ın iki ezeli rakibi, oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

UEFA'NIN KARARI BEKLENİLİYOR
Dortmund formasıyla bu sezon 17 lig maçına çıkan Nuri Şahin 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Orta sahanın göbeği, ön libero ve zaman zaman da 10 numaralı bölgede forma giyen Nuri Şahin, 52 kez A Milli Takım forması giydi. Nuri Şahin Dortmund'tan önce 1 sezon da Real Madrid forması da giymişti. Galatasaray yönetimi önümüzdeki günlerde UEFA tarafından açıklanacak olan FFP yaptırımları arasında "sattığın kadar al" cezası alırsa kiralık ve bonservisi elinde olan oyunculara yönelecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0