Sofiane Feghouli sağlık raporlarını gönderdi!

Cezayir milli takımına çağrılmasına karşın kafileye katılmayan Sofiane Feghouli'nin imdadına Galatasaray yetişti. Uzun bir aradan sonra ilk kez davet alan ancak sakatlığını gerekçe gösteren yıldız futbolcu ilgili raporlar için Galatasaray sağlık heyetine başvurdu.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Cezayir milli takımının Yeşil Burun Adaları ve Portekiz'le oynayacağı hazırlık maçları için aday kadroda yer almasına karşın sakatlığı sebebiyle kadroya katılmayan Feghouli, sağlık durumu hakkında Cezayir Futbol Federasyonu'na resmi evraklarını gönderdi. Galatasaray sağlık heyetiyle görüşen ve sakatlığına ilişkin raporları federasyona teslim eden yıldız oyuncunun raporlarını inceleyen milli takım doktorları raporları kabul etti. Gelişmelerin ardından bir açıklama yapan teknik direktör Rabah Madjer "Feghouli bize raporunu gönderdi ve milli takıma gelmemesini gerekçelendirdi. Dolayısıyla bundan sonra milli takım kapıları kendisine kapalı olmayacak." dedi.

Ülkesinde milli takımı boykot ediyor olabileceği söylentileri de çıkan Feghouli'nin, sakatlığıyla ilgili karşı tarafı ikna edememiş olması durumunda, milli takımdaki geleceğiyle ilgili ciddi sıkıntılar yaşayabileceğine dikkat çekilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0