Galatasaray'dan Milik bombası!

Gelecek sezon başarılı olacak bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da bombayı patlatıyor. Cimbom, Napoli'nin başarılı forveti Arkadiusz Milik transferinde sona yaklaştı. 

beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray, 24 yaşındaki Polonyalı forvet Arkadiusz Milik'in kiralanması konusunda kulübü Napoli ile prensipte anlaştı. Sarı kırmızılı yönetim oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. 

24 yaşında Polonyalı forvet Bayer Leverkusen, Augsburg, Ajax ve Napoli takımlarının formalarını giydi. Son yıllarda ciddi sakatlıklar geçiren Milik, bu sezon Napoli forması ile 17 resmi maçta forma giydi ve bu maçlarda 6 gol attı. Milli takımı Polonya'nın Dünya Kupası'nda Senegal'e 2-1 mağlup olduğu maça ilk 11'de başlayan Milik, 73 dakika sahada kalmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0