Gomis'in bonservis bedeli belirlendi!

FFP kapsamında UEFA ile 4 yıllık anlaşma yapan ve sattığı kadar oyuncu alabilecek olan Galatasaray, Bafetimbi Gomis'i 10 milyon Euro'ya satmak istiyor. Cimbom Fransız oyuncuyu satıp, yerine 2 tecrübeli forvet almanın planını yapıyor.

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Kaynak arayan Galatasaray'da şu anda transferi en mümkün gözüken isim Bafetimbi Gomis. Fransız yıldızın menajeri Mendy, Çin kulüpleri ile görüşürken Galatasaray'ın 10 milyon euro'luk bir teklife 'evet' demeye hazır olduğu belirtiliyor. Gomis'in ayrılması halinde sarı-kırmızılı takım, 2 golcü alacak. Buna göre hazırlık yapılırken Gomis'in transferi gerçekleşmezse Galatasaray, kiralama modeli ile alternatif bir forvet kadrosuna katacak. 

Önümüzdeki sezon 3.3 milyon euro kazanacak olan Bafetimbi Gomis'in, Çin'den yıllık 7 milyon euro teklif aldığı ve kalmak için ücretine zam talep ettiği iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0