İnter, Nagatomo için Galatasaray'dan dünyaları istedi

Inter, Yuto Nagatomo’nun satışında geri vites yaptı. Daha önce 2-3 milyon euro civarında uzlaşılmasına rağmen, kendilerinin UEFA ile olan FFP anlaşmasını bahane ederek, Galatasaray’dan yüksek bir bonservis ücreti istenildi. Japon oyuncu da sık sık Sarı-Kırmızılı formayı giymekten çok mutlu olduğunu, kulübünün bonservis konusunda kolaylık sağlamasını da rica etmişti. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de, transferde problem çıkaran Inter hakkında sitemkar bir şekilde konuştu: 

INTER BİZDEN DÜNYALARI İSTEDİ
Biz önerebileceğimiz rakamı önerdik. Daha önce istedikleri rakamın çok üstüne çıktılar. UEFA ile olan mali anlaşmasını (42 milyon euro borç) bize anlatarak oyuncunun piyasasını yükselttiler. Kendisi orada üçüncü tercihe düşmüş durumda. Bizden ödeyemeceğimiz paraları talep ettiler. Galatasaray yapabileceği en iyi teklifi yapmıştır. İtalyanlar yüzyıllardır tüccarlıkta çok kurnazlık göstermiştir. İstenilen parayı ödeyebilecek durumumuz yok. 

NAGATOMO GELMEYİ ARZULUYOR
Cengiz sözlerini şöyle sürdürdü: Nagatomo da burada kalmayı, bizimle Şampiyonlar Ligi’nde forma giymeyi çok istiyor. Inter’de forma şansı yakalaması zor gözüküyor. Orada üçüncü tercihe düştü. Biz yapabileceğimiz her şeyi sonuna kadar yaptık. Inter’in istediği paraları ödememiz mümkün değil. Galatasaray’ın imkanları ve durumu bellidir. Transferde yüksek paralar döküp ayağımıza sıkmak istemiyoruz. İnce eleyip sık dokuyacağı
(Lig Radyo) 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0