Kamp programının detayları belli oldu!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray yeni sezonu geçtiğimiz günlerde Florya'da gerçekleştirdiği ilk antrenmanla birlikte açarken, yeni sezon öncesi kamp programının detayları belli oldu. İstanbul'da gerçekleştirilen ilk çalışmaların ve sağlık kontrollerinin ardından İsviçre'nin yolunu tutacak olan Fatih Terim'in öğrencileri, 7 - 21 Temmuz tarihleri arasında yurt dışında olacak.

Sezon sonunda milli takımlara giden oyuncuların haricinde 28 Haziran Perşembe günü Florya'da sezonu açan Galatasaray ilk günlerde gerçekleştirilen kontrollerin ardından bir hafta boyunca günde çift antrenman ile tempo yükseltecek. Yurt dışı kamp programı için 7 Temmuz Cumartesi günü İsviçre'nin başkenti Zürih'e hareket edecek olan takımımız 16 Temmuz Pazartesi günü kamp etabının ikinci bölümü için Montreux şehrine hareket edecek. 21 Temmuz'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek olan takımımız iki günlük iznin ardından 23 Temmuz Pazartesi günü yeniden Florya'da toplanacak. 

2018 Dünya Kupası'nda mücadele eden Younes Belhanda'nın ikinci kamp döneminde takıma katılması beklenirken, turnuvada boy gösteren Fernando Muslera ve transferi oldukça yakın gözüken Yuto Nagatomo'nun durumu milli takımlarıyla oynayacakları maçların durumuna göre belli olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0