Mondragon öve öve bitiremedi: Muslera benden daha iyi!

Dünya Kupası nedeniyle Moskova'da bulunan Galatasaray'ın eski file bekçisi Faryd Mondragon, gösterdiği performansla şampiyonlukta pay sahibi olan ve kulüp tarihinin en başarılı isimleri arasında yer alan Fernando Muslera'yı göklere çıkardı. Kazanılan şampiyonlukta teknik direktör Fatih Terim'in etkisinin çok büyük olduğunu ifade eden Kolombiyalı file bekçisi, başarılı teknik adam için "Süper Terim" yorumunu yaptı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nı yerinde takip eden Galatasaray'ın başarılı kalecilerinden Faryd Mondragon, kendisiyle görüşen Türk gazetecilere açıklamalarda bulundu. Fernando Muslera'yı yere göğe sığdıramayan Mondragon, uzun yıllardır Galatasaray'da forma giyen Uruguaylı eldiven için "Benden iyi kaleci... Kaleciler takım için önemli. Muslera zaten çok iyi kaleciydi. Onun da kurtarışları belirleyici oldu. Açıkçası benden sonra Galatasaray kalesinde Muslera gibi birini görmek beni rahatlatıyor ve mutlu ediyor. Kalenin emin ellerde olduğunu bilmek güzel." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0