Nagatomo için kaynak bulundu!

UEFA'dan aldığı yaptırım sonrasında transferde hanesini pozitife çevirmek zorunda olan Galatasaray yönetimi, uzun süredir uğraş verdiği Yuto Nagatomo transferinde mutlu sona çok yakın.. İtalyan kulübü Inter ile bonservis pazarlıklarını sürdüren Galatasaray yönetimi bu transferin kaynağını da  gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Pedro Cavanda ve Lionel Carole'dan gelecek bonservis bedelleri ile karşılayacak.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Japon sol bek Yuto Nagatomo'nun transferi için gerekli kaynağı buldu. Sarı-kırmızılı takım Nagatomo'nun bonservisini Carole ve Cavanda'nın satışından elde edilecek mali kaynak ile karşılayacak. Carole' için İspanyol ekibi Alaves ve eski kulübü Troyes'dan teklif var. Cavanda'yı ise kiralık gittiği Standard Liege almak istiyor. Bu iki oyuncudan 2.5 milyon Euro bekleyen sarı-kırmızılılar, Melo için Inter'den alacağı 500 bin Euro bonusu da ekleyerek toplamda 3 milyon euro bonservis bedelini Japon yıldızın transferinde kullanacak.

NAGATOMO'DAN AÇIKLAMA
Çıkan transfer haberlerine yanıt veren Japon futbolcu, "Önce Galatasaray'ın Inter ile anlaştığını görüyorum, sonra da anlaşmadığını görüyorum. Yaşanan her şey benim için yeni bir haber gibi. Ben görüşmelerde yokum, bu Galatasaray'ı ilgilendiren bir konu." açıklamasını yapmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0