Şampiyonlar Ligi'nde sponsor THY olacak!

Gelecek sezon Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Galatasaray, yeni bir forma sponsorluk anlaşmasına imza atmak üzere.. Son yıllarda Avrupa'da katıldığı turnuvalar için THY ile özel bir sponsorluk anlaşması imzalayan Galatasaray bu geleneğini devam ettirecek. Sarı-kırmızılı yönetim bu anlaşma sonrasında bir taşla, iki kuş vuracak!

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı maçların forma sponsoru Türk Hava Yolları oluyor. Yapılan anlaşma kapsamında 2018-2019 sezonunda Avrupa’da oynayacağı maçlarda Turkish Airlines logolu forma ile sahaya çıkılacak. Sarı-kırmızılılar bu anlaşma ile hem para kazanacak hem de yurt dışı özel uçuşlarını bedavaya getirecek. Türkiye’nin önde gelen markaları arasındaki bu anlaşmada başarı kriteri de bulunacak.

BONUS DA VAR
Buna göre anlaşma sadece 6 maçlık paketi kapsamayacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde veya Avrupa Ligi’nde yoluna devam ederse ekstra gelirler kasasına koyacak. Cim-Bom’un aynı zamanda ulaşım sponsoru da olan THY, 1 sezonluk bu anlaşma karşılığında Galatasaray’a yaklaşık 3.5 milyon euro ödeme yapacak. Bu rakam, Avrupa maratonunun devam etmesi halinde daha da yukarı çıkabilecek.

UEFA ile yapılan anlaşma sırasında olası gelirlerini ve sponsorlar ile yapılan anlaşmaları ortaya koyan Galatasaray, Finansal Fair Play konusundaki disiplini sağlamak için ayağını yere sağlam basacak. Bu tür ekstra sponsorluklar Cim-Bom’un elini daha da güçlendirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0