Terim'in ilk sözleri: Engeller hiçbir zaman Galatasaray'ı durduramaz..

Galatasaray, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni sezonu açtı. Son şampiyonun teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın bu sezon hedeflerinin daha da büyük olduğuna dikkat çekti.

Star'ın haberine göre; dün Florya'da yeni sezon öncesi topbaşı yapan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim rüzgarı esti. Şampiyonlar Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig'de zirve için iddialı olduklarını belirten Terim, "Engeller hiçbir zaman Galatasaray'ı durduramaz" dedi.

ARZULADIĞIMIZ YERE DÖNDÜK
Geçen sezon da zor şartlar altında şampiyon olduklarına dikkat çeken Terim, oyuncularına "Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle transferde zorluklar yaşadığımız bir gerçek. Kulübün bir çok sıkıntısı var. Biz Galatasaray olarak bunları aşacak güçteyiz. Şampiyonlar Ligi'ni özlemiştik. Buraya katılmayı başardık. Şimdi orada yeniden Galatasaray olarak ses getirmek istiyoruz." sözleriyle ifade etti.

UNVANLARIMIZI KORUMALIYIZ
Yeni sezonda üç kulvarda da başarılı olmak için çok çalışacaklarını vurgulayan Terim, "Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialıyız. Şampiyon unvanımızı korumak, geçen sezon kaçırdığımız kupayı yeni sezonda müzemize getirmek istiyoruz. Futbolcularımın hepsi Devler Ligi'nde forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Ben de bu konuda çok sabırsızım" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0