Abdurrahim Albayrak: "Eray ile yolları ayırdık, Tarık'a kulüp bulacağız"

Bugün düzenlenen basın toplantısında hazır bulunan Abdurrahim Albayrak da söz aldı ve açıklamalarda bulundu.

"TURGAY CİNER İLE TREZEGUET İÇİN KONUŞTUK..."
Sarı-kırmızılı yönetici Abdurrahim Albayram da Trezeguet ile ilgili "Turgay Ciner benim yakın arkadaşımdır. Kiralık olarak yapmak istedik. Inter-Parma gibi ortaklaşa futbolcu alıyor kiralıyorlar. Kendisiyle uzun uzun konuştuk. Kendisinin de haklı olarak büyük beklentisi vardı futbolcudan. Şu an zaten Kasımpaşa'nın futbolcusu. Kasımpaşa'da akrabam Hasan Öksüz var. Turgay Ciner yakınım. Görüştüğümü ifade ediyorum."

"DONK BİZE ZORLUK ÇIKARTMADI"
Donk, Fatih Terim ile birlikte bize çok önemli başarılar yaşattı. Fatih hoca da onun kalmasını çok istiyordu. Donk da başka teklifler olmasına rağmen bize hiç zorluk çıkartmadı.

"ERAY İLE YOLLARI AYIRDIK, TARIK'A KULÜP BULACAĞIZ"
"Eray İşcan'la yollarımızı ayırdık. Bizimle antrenmanlara da çıkıyordu ancak yollarımızı ayırdık. Tarık Çamdal'a bir kulüp bulacağız. Ona oynaması gerektiğini söyledik. O da oynamak istiyor çünkü 1 sene daha oynamazsa futbol hayatının zora gireceğini biliyor. Yaptığımız görüşmede 200 bin euro daha kâr ettirdik kulübümüzü bu yüzden de mutluyum." 

"BU TAKIM BU SENE FATİH HOCANIN İDMANINI YİYECEK"
"Bu takım şampiyon olmuş bir takım. Geçen sene Fatih Hoca'nın idmanını yememiş takımdı. Donk gibi oyuncuları takıma yine kazandırdı. Yarın sabah 11'de kampa gidiyoruz. Hoca çok daha güzel şeyler çıkartacak. Florya'da yapılan idmanlarda futbolcuların gözünden görüyorum. Bu takım hocanın idmanını, kondisyonunu yemedi. Biz 2 haftalık kamptan Türkiye'ye zumba gibi döneceğiz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0