Badou Ndiaye geri dönüyor!

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da ortaya flaş bir iddia atıldı. Orta sahaya mutlaka bir transfer yapmak isteyen Galatasaray'ın, devre arasında Stoke City'e 16 milyon Euro karşılığında sattığı Badou Ndiaye'yi 1 yıllığına kiraladığı iddia edildi.

Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray, geçtiğimiz sezonun devre arasında İngiliz ekibi Stoke City'ye 16 milyon Euro bonservisle sattığı Badou Ndiaye'yi 1 yıllığına kiraladı. Geçen sezon Premier Lig'den düşen İngiliz ekibinde mutsuz olan 27 yaşındaki oyuncunun, Şampiyonlar Ligi faktörünün de etkisiyle Galatasaray'a tekrar dönmek için ısrarcı olduğu, Stoke City yönetiminin de bu transfere sonunda onay verdiği öğrenildi. Ndiaye'nin kulübüyle aradaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından birkaç gün içinde takıma katılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0