Galatasaray 2 Türk oyuncunun transferini bitiriyor!

Oktay Mahmuti ile yolların ayrılmasının ardından bir yandan başantrenör arayışlarına devam eden Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce kadrosuna Erol Can Çinko'yu katan Galatasaray, oyuncu kurucu pozisyonu için Emir Gökalp'ı, uzun rotasyonu için ise Burak Can Yıldızlı'yı transfer ediyor.

Eurhoops'un haberine göre; Galatasaray, geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da oldukça başarılı bir performans sergileyen oyun kurucu Emir Gökalp ile anlaşmayı vardı. Bunun yanında Galatasaray, uzun rotasyonu için geçtiğimiz sezon da kadrosuna katmak istediği Burak Can Yıldızlı’yla anlaşmaya çok yakın.

Daha önce Tahincioğlu Süper Ligi’nde Banvit formasıyla izlediğimiz 23 yaşındaki Emir Gökalp, geçen sezon bir alt ligde ise Antalyaspor formasıyla 36 maçta 14.9 sayı, 4.1 asist ve 3.7 ortalamasıyla oynadı. Anadolu Efes altyapısından çıkan ve üç yıldır Demir İnşaat Büyükçekmece forması giyen 24 yaşındaki Burak Can ise geçtiğimiz sezon 28 maçta ortalama 16 dakika süre aldı ve 4.8 sayı, 2.8 ribaundla oynadı.

Daha önce Erolcan Çinko’yu kadrosuna kattığını resmen açıklayan Galatasaray'ın eski oyuncusu Can Korkmaz ile de anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0