Carole kalmak için Terim'le görüşecek!

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yeni sezon öncesi kadroda düşünmediği isimlerle yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Fransız sol bek Lionel Carole teknik direktör Fatih Terim ile takımda kalmak için özel bir görüşme yapacak. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Pedro Cavanda’nın ardından Galatasaray’dan ayrılması beklenen Lionel Carole için henüz kulübe resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi. Fransız sol bek ile bazı İspanyol kulüpleri ilgilenirken, eski takımı Troyes de devrede. Sarı-Kırmızılılar, Carole için herhangi bir bonservis bedeli talep etmezken, oyuncunun anlaşmasını bekliyor. Carole geçen sezon Sevilla’ya kiralık olarak gönderilmiş ancak burada sıkıntılar yaşamıştı.

Geçtiğimiz sezonu Sevilla’da kiralık olarak geçiren, ancak hiçbir varlık gösteremeden geri dönen Lionel Carole, teknik direktör Fatih Terim’le bir görüşme yapmaya hazırlanıyor. Fransız futbolcu, Terim’le yapacağı görüşmede, takımda kalmak istediğini, elinden geleni vermeye hazır olduğunu bildirecek. Yıllık ücreti 850 bin Euro olan Carole, Nagatomo’nun yedeği olarak takımda tutulabilir. Ancak iyi bir teklif gelmesi halinde Carole’ün satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 27 yaşındaki sol bekin 1 yıllık daha kontratı var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0