Florya'da tempo yükseliyor!

Yeni sezon çalışmalarına Florya'da başlayan Galatasaray'da sağlık kontrollerinin ardından antrenman sayısı günlük 2 olarak revize edildi. Milli takımlara giden oyuncularının yanı sıra "sağ ayak baş parmağındaki ağrıları" bahane ederek antrenmanlara katılmayan Tolga Ciğerci dışında tam kadro çalışan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim her geçen gün antrenmanların temposunu arttırıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesi antrenmanlara yüksek tempoyla başladı. 7 Temmuz’da İsviçre’de başlayacak yurt dışı kampına kadar Galatasaraylı oyuncular kuvvet, dayanıklılık ve hız çalışmalarına devam edecek. 3 kulvarda oldukça zorlu geçecek yeni sezon öncesi Galatasaray’da antrenmanlar sürüyor. Fatih Terim'in öğrencileri, günde çift idman yaparken, İmparator tempoyu iyice artırdı. 

Henüz sezon yeni açılmasına rağmen futbolcular, Terim’in gözüne girmek için limitleri zorluyor. Teknik heyet, yurt dışı etabında daha çok taktik programlar üzerinde durmayı planlıyor. Milli takımlara giden yıldızlar döndükten sonra ise yeni sezonun oyun planı belirginleşmeye başlayacak. Dünya Kupası’nda yoluna devam eden Muslera’nın yanı sıra Nagatomo ve Belhanda ikinci kamp etabında takıma katılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0