Fatih Terim'in hedefi öncelikle iç huzur!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in öncelikli hedefi takım içerisinde huzuru gerçekleştirmek..

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmayı hedefleyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim transferler hakkında yönetimle önemli bir toplantı gerçekleştirdi. İsviçre kampı öncesinde kadrosunda görmek istediği ve göndereceği isimleri kısmen belirleyen İmparator'un başkan Cengiz ve başkan yardımcısı Albayrak'tan önemli bir ricası oldu. Yeni transferlerin bir an evvel bitmesinden ziyade UEFA ile yapılan anlaşma gereği ince eleyip, sık dokuyan Terim'in önceliği takım içerisindeki huzuru sağlamak..

Teknik direktör Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz ve 2. başkan Abdurrahim Albayrak ile yaptığı toplantıda, "Önce oyuncuların paralarını ödeyelim. Kalan bütçeyle transferde hareket ederiz." dediği öğrenildi. Bu talebin ardından yönetim futbolcuların maaşlarının büyük kısmını ve şampiyonluk primleriyle birlikte takıma toplamda 11 milyon Euro değerinde bir ödeme yaptı. Bu hareketle birlikte Galatasaray'ın geçmiş sezondan oyuncularına herhangi bir borcu bulunmazken, yeni sezonda da maddi olarak ekonomik davranmaya devam etmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0