Kanatlarda savaş var!

Şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesi çalışmalarını İsviçre'de sürdürürken, gerçekleştirilen  Henry Onyekuru transferiyle birlikte hücum bölgesinde her iki kanatta da rekabet üst seviyeye çıktı. Geçen sezonun en iyi isimlerinden Garry Rodrigues hazırlık maçında FC Will karşısında takımda öne çıkarken, fazla kilolarından kurtulan ve kampa hazır gelen Sofiane Feghouli'nin de formayı bırakmaya hiç niyeti yok..

Henry Onyekuru'nun transferiyle Galatasaray'da kanatlarda savaş kızıştı. 21 yaşındaki Nijeryalı genç yıldız ile Garry Rodrigues, Feghouli ve Sinan Gümüş arasında bu sezon kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Bu durum Terim'i memnun ederken, takımın hücum gücünü de artıracak. Şu anki tabloya göre Rodrigues diğer 3 adayın bir adım önünde. Hollandalı, geçen sezon ligde 9 gol, 10 asistlik müthiş performansı ile şampiyonluğa ciddi katkı yapmıştı.

FEGHOULİ YEDEĞE DÜŞEBİLİR
Yeni sezona da hızlı giren Rodrigues, Wil ile oynanan hazırlık maçında takımın en iyisiydi. Garry'nin bu formuyla ilk 11'de banko oynaması bekleniyor. Onyekuru'nun gelişi ise Feghouli'yi terletecek! Cezayirli futbolcunun geçen seneki performansını yükseltmemesi halinde yedeğe düşebileceği belirtiliyor. Sinan Gümüş de bu üçlüye gözdağı verdi. İsviçre'de özel programla fizik seviyesini artırmaya çalışan genç oyuncu, "Yeni sezonda bambaşka bir Sinan izleyeceksiniz" diyerek forma yarışında iddialı olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0