Galatasaray yeni sezon öncesi 3 hazırlık maçı daha yapacak!

Yeni sezon öncesi ilk yurt dışı kampını İsviçre'de gerçekleştiren ve yaklaşık 15 gün burada çalışmalarını sürdüren Şampiyon Galatasaray, yeni sezon öncesinde 3 hazırlık maçı daha yapacak. İsviçre kampında ilk olarak FC Will, ardından da PSV Eindhoven ve Valencia ile karşılaşan takımımız 25 - 31 Temmuz tarihleri arasında da 3 hazırlık maçı daha yaparak 5 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde çalışmalarını tamamlayacak.

Bugün (21 Temmuz) oynayacağı Valencia maçının ardından İstanbul'a dönecek olan takımımız yeni sezon öncesi çalışmalarını İstanbul'da sürdürecek. Teknik direktör Fatih Terim tarafından takıma verilecek olan bir günlük iznin ardından Pazartesi günü Florya'da topbaşı yapacak olan takımımız 25 Temmuz Çarşamba günü TFF 2.Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un sezon açılışına katılacak. Sakarya Atatürk Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati ise 19:00 olarak açıklandı.

Sakarya maçının ardından İstanbul'a dönecek olan takımımız ertesi gün Tunus'a hareket edecek. Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray yeni sezon öncesi 5.hazırlık maçında CAF Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Club Africian takımıyla 28 Temmuz Cumartesi günü hazırlık maçında karşılaşacak. Mücadelenin başlama saati henüz açıklanmazken, 60.000 kişi kapasiteli Rades Olimpiyat Stadı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak.

Şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesi son hazırlık maçını ise Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynayacak. Fatih Terim'in öğrencileri 31 Temmuz Salı akşamı Atina Olimpiyat Stadı'nda sahaya çıkacak ve geçtiğimiz sezon Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan AEK ile kozlarını paylaşacak. AEK maçının ardından İstanbul’a dönecek olan Galatasaray, yeni sezon öncesi oynayacağı TFF Süper Kupa maçı için hazırlıklarını Florya'da sürdürecek. 

5 Ağustos günü Konya'da oynanacak olan Akhisar Belediyespor karşılaşması için takımımız 4 Ağustos Cumartesi sabah saatlerinde özel uçuşla Konya'ya hareket edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0