İtalyanlardan flaş iddia: Juan Jesus!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ve teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda savunmaya bir takviye yapmayı planlayan Galatasaray'da gündemin ilk sırasında bilindiği üzere Manchester City takımının genç savunmacısı Jason Denayer var.. Belçikalı savunmacının İngiliz ekibiyle yeni sezon öncesi kampta olması ve transferinin bir türlü sonuçlanmaması üzerine Galatasaray'ın alternatifleri de hazır bulunuyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın Roma forması giyen 27 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Juan Jesus'u transfer etmek istediğini belirtti. Brezilyalı savunma oyuncusuna Beşiktaş'ın da talip olduğu iddia edilmişti. Bu sezon transfere çok para harcayan Roma'da sportif direktör Monchi'nin satış listesi hazırladığı ve Jesus'un da satılacaklar listesinde olduğu kaydedildi. 

2017 yılında Inter'den 8 milyon Euro bonservis ücreti ile Roma'ya transfer olan Jesus, geçtiğimiz sezon başkent ekibiyle toplam 29 maça çıkmayı başarmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0