Galatasaray'da kaleye sürpriz aday: İsmail Çipe!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz günlerde Fernando Muslera'nın arkasına yerli bir yedek kaleci transfer etmek istediğini açıklamıştı. Ancak bu talep şimdilik rafa kalkmış gibi görünüyor.. Bunun sebebi ise İsviçre kampında takımın "birinci kalecisi" olarak görev yapan 23 yaşındaki İsmail Çipe'nin yükselen performansı..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Fernando Muslera’nın yedeği olarak yerli bir yedek kaleciyi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, bu transferi rafa kaldırdı. Sarı-Kırmızılılar’da Wil ile oynanan maçta ilk 11’de başlayan İsmail Çipe, gösterdiği performans ile göz doldurdu. Karşılaşma boyunca 4 kritik kurtarışa imza atan 23 yaşındaki file bekçisi, teknik direktör Fatih Terim’i etkiledi. 

1-0 kazanılan FC Wil 1900 mücadelesinde şans bulan ve 90 dakika Galatasaray'ın kalesini koruyan İsmail Çipe, gelecek vadeden gençlerin başına geliyor. Fernando Muslera'ya bir türlü alternatif yaratamayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kısa süre önce "Yerli kaleci arıyoruz" açıklaması yaptı. Hocasının bu çağrısına FC Wil karşılaşmasında yanıt veren 23 yaşındaki eldiven, sergilediği başarılı performansla İmparator'dan tam not aldı. Mücadelenin ardından öğrencisini tebrik eden teknik direktör Terim, "Böyle devam edersen bu formayı elbet uzun yıllar giyeceksin. Yetenekli bir kalecisin, sana güveniyorum. İnşallah bu kampın yıldızı olursun" ifadeleri kullandı.

İmparator hazırlık kampının devam eden bölümlerinde PSV ve Valencia ile oynanacak maçlarda İsmail Çipe’nin performansına bakacak ve kaleci transferine öyle karar verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0