Trezeguet için bir iddia da Fransa'dan!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da gündemin ilk sıralarında kuşkusuz Kasımpaşa forması giyen Mahmud 'Trezeguet' Hassan yer alıyor. Slavia Prag ile imza aşamasına gelen ancak tabir-i caizse masadan kalkan ve Kasımpaşa yönetiminin 5 milyon euro bonservis bedelinde direttiği Mısırlı oyuncunun Galatasaray'a transferi çok yakın.. 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu yeniden Kasımpaşa'yla idmanlara başlarken Fransız basınından Mısırlı yıldızla ilgili flaş bir haber geldi.

Fransa'da yayım yapan dünyaca ünlü futbol dergisi France Football'ün internet edisyonunda; Mısırlı hücum oyuncusunun Galatasaray'a imza atmasının an meselesi olduğunu yazdı. Haberin devamında Galatasaraylı yetkililerin yıldız ismin transferi konusunda ısrarcı olduğu belirtilirken görüşmelerde büyük aşama kaydedildiği vurgulandı. Galatasaray'ın transferi resmileştirme konusunda Trezeguet ile ilgilenen Fransız ekibi Marsilya'dan bir adım önde olduğu da iddialar arasında yer aldı.

Mısır milli takımının Dünya Kupası'nda oynadığı 3 maçta da forma giyen Kasımpaşalı futbolcu, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de de çok iyi bir performans sergilemişti. Trezeguet, geride kalan sezonda takımıyla 33 maça çıkmış ve 16 gol, 8 asist kaydetmişti. Sözleşmesinde 5 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi bulunan Mısırlı yıldız, kısa süre önce Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçmişti. Ne var ki Çekya kulübü serbest kalma ücretini zamanında yatırmayınca transfer suya düşmüş ve oyuncu yeniden Kasımpaşa'ya dönmüştü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0