İmparator hücum planını belirledi!

Henry Onyekuru'nun transferi sonrasında herkes geçen sezonun flaş ismi ve teklifler bulunan Garry Rodrigues’in satılacağını düşündü ancak teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda hücum hattında önemli değişiklikler yapacağı iddia ediliyor. İmparator'un yeni sezonda kanatlarda Rodrigues ve Onyekuru'yu kullanacağı, geçen sezon sağ kanatta etkisiz kalan Feghouli'ye ise ön alanda özgürlük tanıyacağı belirtiliyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları son derece titiz bir şekilde yürütülürken, teknik direktör Fatih Terim'in talepleri doğrultusunda nokta atışı isimler kadroya dahil edilmek isteniyor. UEFA ile yapılan anlaşma gereğince bu sezon sattığı kadar oyuncu transfer edebilecek olan Galatasaray'da tekliflerin odağı hiç kuşkusuz Garry Rodrigues.. Everton'dan kiralanan 21 yaşındaki Henry Onyekuru'nun transferinin ardından Rodrigues'in satılma ihtimalleri daha sesli bir şekilde dile getirilirken, İmparator'un planının bambaşka olduğu ortaya çıktı.

Everton'dan kiralık olarak transfer edilen Nijeryalı kanat oyuncusunun asıl bölgesi sol kanat ancak sağda ve forvet hattında da görev yapabiliyor olması onu değerli kılıyor. Galatasaray'da geçtiğimiz sezon harika bir performans sergileyen ve şampiyonlukta başrol oynayan Garry Rodrigues de sol kanatta forma giyiyor. Onyekuru hamlesiyle birlikte Galatasaray'ın hücum hattı çok güçlü hale gelmiş olacak, çünkü iki oyuncunun da hızlı olması rakipler için kabus yaratmaya oldukça müsait. Onyekuru ve Rodrigues kanatları paylaştığında Sofiane Feghouli forvet arkasında daha özgür bir rolde olacak. Buradaki son kilit parça ise Younes Belhanda.. 

Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli taktik formasyonda arka arkaya oynayacak ve oyun içerisinde de sürekli yerdeğiştirecek. Merkezde oynayan Belhanda ve hücumda serbest rolde oynayan Feghouli sırayla forvet arkasına gelecek. İleri çıkanın arkasında ise diğeri bulunacak. Faslı yıldız yeni sezonda merkeze daha yakın forma giyecek, takımın ileriye taşınmasında arkadaşlarına yardımcı olacak. Hücumda arkadaşlarına servisler yapacak olan Belhanda ön taraftaki yaratıcılığını Feghouli ile paylaşarak Galatasaray'ın hücum aksiyonlarının çeşitlenmesini sağlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0