Gitme sırası onlara geldi!

UEFA ile yaptığı anlaşma nedeniyle bu sezon transfer döneminde hanesini pozitif yönde doldurmak zorunda olan Galatasaray'da transfer çalışmaları büyük bir titizlikle devam ederken, teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği isimlerle de yolların ayrılması bekleniyor. 2.4 milyon euro bonservis bedeliyle Standart Liege'in yolun tutan Pedro Cavanda'nın ardından Tarık Çamdal'ı da göndermeye hazırlanan Galatasaray'da sıradaki isimler Lionel Carole ve Tolga Ciğerci!

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray dış transfere yoğunlaşırken bir yandan da eldeki oyuncuları bir an önce gözden çıkarmanın planlarını yapıyor. Sarı-Kırmızılı oyunculardan Carole için Fransız kulüplerinden teklifler yağıyor. Sarı-kırmızılı yönetim gelen teklifler sonrasında Fransız savunmacı için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirlemiş durumda.. Carole için bugüne kadar teklif veren Fransız kulüplerinin dışında İtalyan takımlarından Cagliari, SPAL ve Sassuolo'nun da ilgisi olduğu biliniyor.

Galatasaray'da gönderilecekler arasında yer alan bir başka isim ise Tolga Ciğerci. Geçtiğimiz sezonun son haftalarından itibaren "sağ ayak baş parmağındaki ağrıları" bahane ederek antrenmanlara katılmayan 26 yaşındaki oyuncu yeni sezonda da aynı bahaneyle antrenmanlara katılmadı. Bunun üzerine teknik direktör Fatih Terim tarafından kamp kadrosuna dahil edilmeyen Ciğerci'nin yeni sezonda takımda kalması oldukça zor görünüyor. Yönetim yurt içinden yapmak istediği bazı transferlerde Tolga'yı takas olarak kullanmak istiyor. Kadroda düşünülmeyen Tolga için ayrıca gelen bazı tekliflerin olduğu biliniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0