Tarık Çamdal kendisine kulüp arıyor!

Yeni sezon öncesi kadrosuna takviyeler yaparken kadroda düşünmediği oyuncularla da yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da yurt dışı kampı öncesinde kadro dışı kalan isimlerden birisi de Tarık Çamdal.. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim ve başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak ile görüşen 27 yaşındaki oyuncu menajerine "kulüp bul" talimatı verdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezon öncesi İsviçre kampına götürülmeyen Tarık Çamdal'la geçen hafta teknik direktör Fatih Terim ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak özel görüşmeler yaptı. Geçen sezondan kalan 200 bin Euro alacağından vazgeçen 27 yaşındaki oyuncuya, "Paranı son kuruşuna kadar alıp takımda kalabilirsin ama o zaman 2 sene futbol oynamamış olacaksın ve sözleşmen bittiğinde takım bulamayacaksın. 30 yaşına gelmeden futbolu bırakacaksın!" uyarısı yapıldığı öğrenildi. Yapılan görüşme sonrasında ayrılmaya sıcak bakan ve kendisine takım aramaya başlayan Tarık'tan bonservis beklentisi olmayan Galatasaray'a, oyuncunun da tazminat konusunda fazla sorun çıkartmayacağı belirtildi. Oyuncunun adı Antalyaspor, Konyaspor ve Kasımpaşa ile anılıyor. 

Abdurrahim Albayrak'ın geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına "Kendisiyle bizzat bonuştum. Kulüp arıyor. Belki Almanya'ya gidecek." dediği Tarık Çamdal, kendisine kulüp bulamaz ve yeni sezonda takımda kalırsa ücretinde indirim yapacak. Sözleşmesi gereği bu sezon 1 milyon 605 bin euro garanti para kazanacak olan 27 yaşındaki oyuncunun 1.4 milyon euro almayı kabul ettiği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0