Kalede savaş var!

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera ve tecrübeli kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in milli takımla birlikte Rusya'da bulunması nedeniyle kamp kadrosunda yer alan kaleciler İsmail Çipe, Batuhan Şen ve Boran Güngör yardımcı antrenör Fadıl Koşutan'a emanet..

Brezilya milli takımındaki görevi nedeniyle sezon biter bitmez önce milli takım kampına katılan, ardından da Rusya'daki turnuvada yer alan Claudio Taffarel kısa bir süre izin yaptıktan sonra Temmuz ayının son haftasında Galatasaray'ın çalışmalarında yer almaya başlayacak. Uruguay milli takımıyla turnuvada boy gösteren ve parmağında sakatlık bulunan Fernando Muslera ise geçireceği ufak bir operasyonun ardından Ağustos ayına kadar izinli olacak.

İstanbul'daki çalışmaların ardından İsviçre'de teknik çalışmalara başlayan Galatasaray'da yardımcı kaleci antrenörü Fadıl Koşutan kadroda bulunan genç oyuncularla birlikte çalışıyor. Taffarel ile birlikte sürekli iletişim halinde olan 53 yaşındaki Koşutan, sezon öncesi hazırlanan programı da harfiyen uyguluyor. Taffarel gelene kadar kalecilerle birebir çalışacak olan Fadıl Koşutan'ın sezon öncesinde vereceği rapor doğrultusunda Galatasaray'ın ikinci kalecisi belli olacak.

Sözleşmesi biten Cedric Carrasso ve Eray İşcan'ın ardından kadroda kimin yer alacağı merakla beklenirken, 1995 doğumlu olan ve 2010'dan beri Galatasaray altyapısında bulunan İsmail Çipe geçtiğimiz sezonu Tuzlaspor forması altında geçirmişti. 1999 doğumlu olan ve 2011'den beri Galatasaray altyapısında bulunan Batuhan Ahmet Şen ile birlikte 2000 doğumlu olup 2012'den beri Galatasaray altyapısında forma giyen Boran Güngör kamp kadrosunda bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0