Ahmet Çalık'a bir talip daha!

Geldiği günden bugüne beklentileri bir türlü karşılayamayan ve bulduğu fırsatları da iyi şekilde yararlanamayan Ahmet Çalık yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmezken, oyuncunun kiralanmasına sıcak bakılıyor. Genç oyuncu için bir çok Süper Lig ekibi teklif getirirken son olarak Sivasspor bu takımlar arasına katıldı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray forması altında 2 sezondur beklenen performansı veremeyen ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Ahmet Çalık’ın talipleri artıyor. 24 yaşındaki savunmacıya ligin yeni ekibi Çaykur Rizespor'un yanı sıra yeni sezonda ciddi bir yapılanma içerisine giren Bursaspor ve Alanyaspor’un ardından şimdi de Sivasspor talip oldu. 

Teknik direktör Fatih Terim ise, kadro planlamasında pek düşünmediği Ahmet’in takımda kalıp kalmayacağına İsviçre kampında göstereceği performansa göre karar verecek. Genç oyuncu başarılı bir kamp dönemi geçirir ve teknik heyetin gözüne girebilirse, yeni sezonda 4.stoper olarak takımda kalması da ihtimaller arasında yer alıyor. Ancak deneyimli teknik adam Ahmet'in oynayarak tecrübe kazanmasını ve gelişim sağlamasını istediği için oynayabileceği bir takıma gönderilmesine sıcak bakıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0