Martin Linnes kaldığı yerden devam ediyor!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İstanbul'da fiziksel antrenman yapan ve İsviçre'de de hem fizik, hem taktik çalışmaları gerçekleştiren Galatasaray'da gösterdiği performansla Martin Linnes alkış aldı. Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in gelmesinin ardından performansı her geçen gün yükselen ve aşil tendonundaki sakatlığa rağmen sezonun son bölümünde fedakarca sahaya çıkan Linnes yeni sezon öncesinde testlerde de en başarılı isimler arasında..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon Galatasaray’da sağ bek bölgesinde Mariano ile rekabet içinde olan ve defalarca Brezilyalı yıldızdan formayı kapan Martin Linnes, yeni sezona da bomba gibi girdi. Norveçli futbolcu, Galatasaray'ın kamp yaptığı İsviçre’de takımının en çalışkan ve en istekli oyuncusu olarak dikkat çekerken testlerde de ilk sıralarda yer aldı.

Gösterdiği performansla teknik direktör Fatih Terim’in de gözüne giren 26 yaşındaki Martin Linnes, önümüzdeki sezon da sağ bekte Mariano ile birlikte takımın değişilmez isimlerinden olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0