Lionel Carole: Sezon başladığında hazır olacağız.

Galatasaray, İsviçre kampındaki ilk hazırlık maçında FC Wil'i Eren Derdiyok'un golüyle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından mücadelede 90 dakika forma giyen Lionel Carole basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yeniden Galatasaray'da olmanın keyifli olduğunu söyleyen Fransız oyuncu, takımın oturmaya başladığını da söyledi. Lionel Carole'nin açıklamaları şu şekilde... 

TAKIM OTURMAYA BAŞLIYOR, DAHA DA İLERİ GİDECEĞİZ
Yeniden Galatasaray'da olmak çok keyifli. Bu forma için ter dökmek benim için önemli. Fatih hoca ile yeni sezona hazırlanıyoruz ama daha iyisini yapacağım.

Bizim için önemli bir maçtı. Galatasaray olduğunuz için her zaman kazanmanız gerekiyor, biz de kazandık. Takım oturmaya başlıyor, daha da ileri gideceğiz. Hazırlık sürecindeyiz. Fizik olarak yavaş yavaş ilerleme kat edeceğiz. Sezon başladığında hazır olacağız. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0