Ndiaye'nin menajerinden transfer açıklaması!

Yeni sezonda yeniden takıma dönmesi için Galatasaray yönetiminin büyük uğraş verdiği Badou Ndiaye transferiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanıyor. Senegalli yıldızın menajerliğini yapan ve Galatasaray'a son olarak Everton'dan kiralık olarak Henry Onyekuru'yu da getiren William D'Avilla yaptığı açıklamayla taraftarlara adeta müjde verdi. 

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Badou Ndiaye'nin menajeri D'Avilla, "Ndiaye yeni sezonda İngiltere'de kalmak istiyordu ancak herhangi bir takımla anlaşamadı. Galatasaraylı taraftarların bekleyişi mutlu bir şekilde sonuçlanabilir." ifadelerini kullandı. Alınan bilgilere göre Senegalli yıldızla yıllık 2 milyon 750 bin Euro karşılığında anlaşma sağlayan Galatasaraylı yöneticiler, oyuncunun kiralanması için Stoke City ile pazarlıkları sürdürüyor. İki kulüp arasındaki farkın 500bin euro civarında olduğu ancak kulüplerin anlaşmaya yakın olduğu iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0