Trezeguet için yeni teklif masada!

Yeni sezon öncesi teknik direktör Fatih Terim'in talepleri doğrultusunda alternatifli ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da transfer gündemi oldukça hareketli geçiyor. Galatasaray'ın uzun zamandır kadrosuna katmak istediği 23 yaşındaki Mısırlı oyuncu Mahmoud 'Trezeguet' Hassan için tüm şartlar zorlanıyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray bir yıllığına kiraladığı Onyekuru hamlesine rağmen Trezeguet ısrarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı idareciler, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması altında başarılı bir performans sergileyen Mısırlı futbolcu uğruna tüm şartlarını zorluyor. Önceki gün Kasımpaşa ile Slavia Prag'ın anlaşması üzerine soluğu Çekya'da alan ancak Galatasaray'ın isteği üzerine masadan kalktığı iddia edilen Trezeguet için yeni bir teklif yapıldı. Fatih Terim'in de bizzat istediği 23 yaşındaki oyuncu için Kasımpaşa'ya 3 milyon Euro'nun yanı sıra Ahmet Çalık ile Tarık Çamdal'ı önerdi ve beklemeye geçti. Bilindiği üzere Mısırlı oyuncunun 5 milyon Euro karşılığı serbest kalma hakkı bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0