Orta sahaya bir Samuray daha: Kagawa!

Fatih Terim'in yeni sezon öncesi orta sahaya mutlaka takviye istemesi üzerine Galatasaray yönetimi alternatif arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekipte son olarak gündeme gelen oyuncu ise Borussia Dortmund'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 29 yaşındaki Japon orta saha oyuncusu Shinji Kagawa oldu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayında Nagatomo’yu kadrosuna katan Galatasaray, Japonlar’ın ilgi odağı olmuştu. Galatasaray şimdi yeni bir Samuray daha transfer etmek üzere, Shinji Kagawa. Borussia Dortmund'dan bu sezon ayrılması beklenen Kagawa bir kez daha Galatasaray'ın gündemine geldi. Orta sahaya transfer takviyesi yapmak istediklerini belirten Fatih Terim, şartların oluşması halinde Kagawa'nın takıma kazandırılmasını istiyor. İmparator'un geçen sezon performansından memnun kalmadığı Younes Belhanda’ya gelecek tekliflerin değerlendirilmesi halinde 29 yaşındaki  Japon oyuncunun transferinin gerçekleşmesini istediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun transferi, teknik direktör Fatih Terim’in bir önceki döneminde de gündeme gelmiş ancak gerçekleştirilememişti. 

Yuto Nagatomo ile birlikte Dünya Kupası’nda ter döken Kagawa’nın bu sezon Dortmund’dan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Alman ekibinin transfer döneminde Japon yıldıza gelecek tekliflere açık olduğu, Galatasaray’ın tecrübeli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralama önerisiyle Dortmund'un kapısını çalacağı kaydedildi. Kagawa’yı ikna etme görevi ise milli takımdaki en yakın arkadaşı olan Yuto Nagatomo’nun olacak. 29 yaşındaki futbolcu, Dünya Kupası’nda çıktığı 3 maçta 1 gol atıp 1 asist yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0