Onyekuru'da tek bir pürüz kaldı!

Galatasaray, Nijeryalı yıldız Henry Onyekuru ile kiralık olarak anlaştı ama Everton ile opsiyon pazarlığı devam ediyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Everton'ın 21 yaşındaki kanat forveti Henry Onyekuru ile kiralık olarak anlaştı. Sözleşmedeki tek anlaşmazlık ise satın alma opsiyonu konusunda. Everton, yıldız oyuncusunu satın alma opsiyonlu kiralamak istemezken, Fatih Terim ve ekibi bu konuda ısrarcı.

TRANSFERİN AÇIKLANMAMASININ SEBEBİ
Sarı Kırmızılılar, transferi resmi olarak açıklamıyor çünkü İngiliz ekibiyle opsiyon pazarlığı devam ediyor. Cimbom, Nijeryalı yıldızı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. Taraflar bu konuda anlaşmaya vardıktan sonra transferin açıklanması bekleniyor.

YENİ PRİM SİSTEMİ
Mustafa Cengiz yeni transfer edilen oyucuların maç başı veya puan başı ekstra ödemelerini en aza indirebilmek için gayret gösterdiklerini, görüşmelere başlandığı duyurulan Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru ile sadece kazanılan maçları kapsayan bir prim sisteminde anlaşmaya vardıklarını dile getirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0