Tarık Çamdal'ın talipleri artıyor!

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yeni sezonda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tarık Çamdal'ın talipleri artıyor. 27 yaşındaki sol bek için Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'un ilgisinin olduğu ve temasların başladığı iddia ediliyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'e yeniden yükselen Karadeniz ekibi, yeni sezonda Galatasaray’da kampa götürülmeyen ve kendisine kulüp bulması söylenen Tarık Çamdal için devreye girdi. Teknik direktör İbrahim Üzülmez’in takımında görmeyi istediği Tarık’la ilgili Galatasaray’la görüşmelerin başladığı ifade edildi. Yeniden eski günlerine geri dönmek isteyen ve uzun süredir oynamayan Tarık Çamdal’ın da lige yeni yükselen Çaykur Rize’nin ilgisine sıcak baktığı bildirildi. 

Galatasaray’dan ayrılmaya hazırlanan 27 yaşındaki savunmacıya Antalyaspor, Erzurum ve Ankaragücü'nün de ilgisinin olduğu biliniyor. Galatasaray yönetimi gelen tekliflerin yanı sıra Tarık Çamdal'ı yapacağı transferlerde takas olarak değerlendirmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0