Trezeguet için 3 yeni teklif masada!

Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda kadrosuna bir hücumcu daha eklemek isteyen Galatasaray'da transfer listesinin ilk sırasında yazan isim, herkesin malumu olduğu üzere Kasımpaşa'da forma giyen Mısırlı oyuncu Trezeguet.. Uzun süredir oyuncuyu transfer etmek için Kasımpaşalı yöneticilerle görüşen başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak transferi bitirmek için yoğun çaba harcıyor. 23 yaşındaki oyuncunun transferi için Albayrak üç farklı teklif yaptı!

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Sarı kırmızılıların transferde en çok üzerinde durduğu isim Kasımpaşalı Trezeguet.. Geçen sezon Kasımpaşa’daki performansı sonrasında İstanbul ekibi oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanıp bonservisini alırken Dünya Kupası’nda Mısır formasını giyen 23 yaşındaki yetenekli oyuncunun talipleri de arttı. Kasımpaşa ile yapılan anlaşmasında serbest kalma bedeli 5 milyon Euro olarak belirlenen hücum oyuncusu Galatasaray ile her konuda anlaştı. Fakat sarı-kırmızılı kulübün UEFA ile yaptığı anlaşmanın yanı sıra mali durumu nedeniyle de bu rakamı ödemesi imkânsız. 

Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla kadrosunda görmek istediği oyuncu için 2. başkan Abdurrahim Albayrak "yakın arkadaşlarım var" dediği Kasımpaşa yönetimiyle temaslarını sürdürüyor. Kasımpaşa yönetimi 23 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro’luk bedeli nakit olarak isterken Galatasaray yönetimi farklı tekliflerle masaya oturmaya hazırlanıyor. Trezeguet’yi alarak  teknik direktör Fatih Terim’in yeni sezonda  Şampiyonlar Ligi için elini güçlendirmek isteyen yönetimin 3 teklifi ise şöyle olacak..

1) BU SEZON KİRALAYALIM
Galatasaray'ın ilk teklifi ekonomik nedenlerden ve UEFA ile yapılan anlaşmada yer alan "sattığın kadar oyuncu al" kuralı nedeniyle Trezeguet’yi gelecek sezon için kiralamak.. Ancak sonrasında ise yapılacak anlaşmada ödenen kiralama bedelini 5 milyon Euro’luk bedelinden düşürerek kalan rakamı gelecek sezon ödeyip bonservisin tamamını almak. 

2) ÖDEMEYİ ÜÇ YILDA YAPALIM
Mısırlı oyuncuyu bonservisi ile hemen takıma kazandırmak üzere yapılacak ikinci teklifte asıl detay ise vade.. Mali olarak sıkışık durumda olan ve FFP kapsamında UEFA ile yeni bir anlaşma imzalayan Galatasaray yönetimi oyuncunun bonservisi için ödenecek olan 5 milyon Euro’yu toplamda 3 yıllık vade içinde ödemeyi Kasımpaşa yönetimine sunacak. 

3) OYUNCU TAKASI + PARA
Kasımpaşa’ya iletilecek bir diğer öneri ise takasta bazı oyuncuların devreye sokulması.. Takastaki oyuncular arasında Tolga Ciğerci'nin adı ön planda yer alıyor. Ancak buradaki tek sorun Kasımpaşa'nın yıllık 2 milyon euro garanti ücret alan Tolga Ciğerci'nin yükünü tek başına omuzlaması olacak.. Bordo-beyazlı kulüp bu teklifi kabul etmesi halinde oyuncunun yıllık ücretinin bir kısmını Galatasaray karşılayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0