Yerry Mina için kiralama teklifi!

Yeni sezon için savunmaya takviye yapmak isteyen ve bu kapsamda Jason Denayer için temaslarda bulunan Galatasaray'da alternatif isimler oluşturulmaya devam ediliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz gün kulübün yayın organında resmen dile getirdiği Yerry Mina'nın kiralanması için Galatasaraylı yetkililerin Barcelona'ya teklif yaptığı iddia ediliyor.

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray, transfer listesinde yer alan Yerry Mina için Barcelona'nın kapısını çaldı. Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi kozunu kullanarak kiralama teklifinde bulunurken, Kolombiyalı stoperin de kendini göstereceği bir takımda forma giymek istediği belirtildi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in ilgilendiklerini doğruladığı Barcelona’nın stoperi Yerry Mina’nın taliplerinin çok olması Katalan ekibinin kafasını karıştırdı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Palmerias’tan 11.8 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı stopere ilk 11’de fazla süre veremeyen Barça, genç savunmacısını 1 yıllığına kiralama kararı aldı ancak  Mina’nın milli takım forması altında Rusya'daki Dünya Kupası’nda sergilediği performans birçok kulübün dikkatini çekti.

BARÇA'DA DA KALABİLİR AMA...
Barcelona’ya Mina için Avrupa’nın büyük ligleri de dahil birçok takımdan teklif geldi. Gelecek sezon Devler Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray da Şampiyonlar Ligi kozunu kullanarak aynı teklifi sundu. Mina’nın gelişmesini ve döndüğünde ilk 11’i zorlamasını isteyen Katalanlar ise düşünmeye başladı. Barcelona yönetiminin, Mina’yı ya Galatasaray gibi Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir takıma ya da kendi liglerinde oynayan bir takıma kiralayacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0