Abdurrahim Albayrak: "Biz öyle risklere giremeyiz, Modeste'den vazgeçtik"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Alanyaspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Modeste transferinderiske girecek durumları olmadığını ve vazgeçtiklerini söylerken, bir belki de iki tane forvet alabileceklerini söyledi.

İKİNCİ YARIYA FIRTINA GİBİ GİRDİK
“Bugün bizi yine yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum. Allah işlerini güçlerini rast getirsin. Son dakikalarda bir gol daha atabilirdik. İkinci yarıya fırtına gibi girdik. Allah’a şükür 6-0 gibi net bir skorla galip geldik, mutluyuz.”

ALİ DÜRÜST'ÜN  EMRE TRANSFERİYLE UZAKTAN YAKINDAN İLGİSİ YOK
“Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu ölene kadar değil, mezara kadar dostumdur. Ali Dürüst, Kulüpler Birliği toplantısı adına yetkili olarak gelmişti. Saat 11’de başlayan toplantı öğlen 2’ye doğru bitti. Acıktık, yemek yiyelim dedik. Ali Dürüst benim çok sevdiğim bir dostum. Sonrasında o sırada da Hasan Başkan geldi. Yemeği yedik, Ali Dürüst de kalktı gitti. ‘Ben gidiyorum’ dedi. Ali ağabeyin Emre transferiyle ilgili uzaktan yakından ilgisi yok.

MODESTE TRANSFERİ OLMAYACAK
Modeste transferi olmayacak. Sokağa atacak, riske girecek durumumuz yok. Biz öyle risklere giremeyiz; vazgeçtik. Forvet alacağız, belki de iki tane... Transfer bitmedi. Fatih Terim Hocamızın sürprizleri bitmez, ne yapacağı da belli olmaz. Biraz daha sabırlı olun.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0