Fatih Terim: "Forvet transferi için B planımız vardı"

İmparator Fatih Terim, 6-0 kazanılan Alanyaspor maçının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Modeste'den ağır hukuki süreç nedeniyle vazgeçtiklerini ancak B planlarının hazır olduğunu söyleyen Terim, 1 ya da 2 yabancı forvet kadrolarına katmak istediklerini söyledi. Fatih Terim, oyuna aldığı 18 yaşındaki Yunus ve Ozan'a da değinirken, ayrıca bu hafta altyapı konusunda da önemli gelişmeler açıklayacaklarını söyledi.

"BURALARI EN AZ KAYIPLA ATMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"
"Oyunun başlangıcını saymazsak, özelilikle ikinci yarıda iyi bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim. Oyuncular da oyundan keyif aldılar. Mesut Hoca'nın takımı iyi bir takım ama bazen böyle sonuçlar oluyor.Buraları en az kayıpla atlatmak bizim için çok önemli. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası ile 3 maça çıkacağız. Hepsinde oynayabilecek bir kadro olmamız lazım."

"MODESTE TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİK"
"Bazen transferde öyle şeyler yazılıyor ki, kendi yakınlarım bile bana soruyor, haberim yok diyorum. Burada en önemli şey, Galatasaray taraftarının duygularıyla oynamak. Bu hiç hoş bir şey değil. Transferde 4 günde çok şey değişir. Hep birlikte verdiğimiz reçete doğrultusunda çalışıyoruz. Modeste, hukuki bir süreç nedeniyle şu an için olmadı." 

"B PLANIMIZ VARDI"
"Yabancı statüsü olarak 2 eksiğimiz var, bunları alacağız. Forvet transferi konusunda bizim bir B planımız vardı. Cuma akşamına kadar hepimizin umut ettiği, 1 ya da 2 yabancı futbolcuyu forvet bölgesine transfer edeceğiz. Stoperde ısrarcı olmayabilirim. Ocak ayına kadar Donk'u da oraya adapte edebilirim. Şu anda herhangi bir Türk forvetle görüşmediğimiz için onu telaffuz etmiyorum. Özellikle kontratı devam eden oyuncularla görüşme gibi bir prensibimiz yok. Ndiaye'ye 'Hoş geldin' diyorum. Bize bir dinamizm katacaktır. Bir yandan da kazasız belasız gitmeye çalışıyoruz. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada böyle kazanmak keyifli tabii."

"GOMİS'İ SATMAK YÖNETİMİN BECERİSİDİR"
"Gomis'e başarılar diliyorum, hizmetleri için teşekkür ediyorum. Biz onu seviyoruz ama bence bu süreç, tarafların doğru yönettiği bir süreç oldu. 34 yaşındaki bir oyuncuyu, aldığınızdan fazlasına vermek, yönetimin bir becerisidir."

"ALTYAPI KONUSUNDA ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK"
"Bugün Yunus ve Ozan oyuna girdi. Bunlar Galatasaray'ın çocukları. Türkiye liglerinde oynayan 150-200 oyuncumuz vardır. ''Yarın veya sonraki gün açıklayacağımız bir gelişme olacak altyapı için. Altyapımız, böyle isimler vermeyi sürdürecek. Galatasaray'ın istikbali oradadır. Orayı dünya çapında yapmalıyız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0