'Au Revoir' Olivia...


2016-2017 sezonunda birçok basketbolseveri yanıltarak keyifli ve güzel bir basketbol ortaya koyan Sarayın Sultanları, Maljkovicli ilk sezonunda üstelik defolarına rağmen Avrupa ve ligde yarı final yapmış ve Euroleague biletini cebine koymuştu bile. Sezonun yıldızı ise şüphesiz Moriah Jefferson idi.

Bir sonraki sezon için transferleri erken bitiren Galatasaray, biraz şanssızlık biraz da kadro mühendisliğindeki hatalar ile sezona iyi başlayamadı, aslında pek de iyi gitmedi sezonun kalanı, Eurocup'taki şampiyonluk bir teselliydi elbette ancak kimi tatmin etti derseniz, açıkçası pek de keyifli bir sezon geçmedi takımımız adına. Sakatlıklar, ödeme sıkıntıları, yoğun tempo gibi etmenler fazlasıyla etkiledi takımı. Sezonu da Yakın Doğu Üniversitesi'ne elenerek kapattık.

Geçtiğimiz sezonu taraftarlar adına güzelleştiren isimlerden biriydi Olivia Epoupa. Sahada bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, rakip guardlara yaptığı savunma derken takdir aldı çoğu basketbolseverden. Onu özel kılan ise sadece saha içinde yaptıkları değil, henüz 24 yaşındaki bir Fransızın, ilk kez yaşadığı şehirde, bu sarı kırmızılı formayı benimsemesi oldu. Işıl Alben belki de gözü kapalı verilebilecek en güzel örnektir aidiyete, Epoupa da kesinlikle 1 sezon forma giymesine rağmen önemli bir örnek olacak. Ahmet Cömert sakinleri onu çok sevdi.

Sahadaki mücadelesiyle, taraftarlarla diyaloguyla, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla, benimsediği renkler ile 'Cimbombom' sloganıyla ve 1,65 boyuna karşın kocaman kalbiyle bir 'Road Runner' geçti Ahmet Cömert'ten...

Bu bir veda yazısı değil tabii ki, en kısa sürede tekrar buluşmak umuduyla... Yolun açık olsun Olivia Epoupa!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0