Fatih Terim, Hector Moreno'yu istiyor!

Maicon'un geçen sezonun son haftalarında sergilediği görüntüden kurtulamaması, Ahmet Çalık'ın iyi bir alternatif olmaması, altyapıdan umut veren bir oyuncu çıkmaması ve Serdar Aziz'in tek kalması Galatasaray'ın stoper aciliyetini ortaya çıkardı.

Açık Mert Korkusuz Gazetesi'nin haberine göre; Teknik direktör Fatih terim'in sorunlara çare olacağını düşündüğü 30 yaşındaki Meksikalı stoper Hector Moreno'nun transferi için yönetimden bir kez daha talepte bulundu. Real Sociedad ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Moreno'ya menajeri aracılığıyla yıllık 2.5 milyon Euro öneren Cimbom'un olumlu yanıt aldığı belirtildi.

Sarı-kırmızılıların kısa süre içinde İspanyol ekibinin kapısını da çalması bekleniyor. Real Sociedad'ın ocak ayında Roma'dan 6 milyon Euro'ya transfer ettiği ama fazla oynatmadığı stoper için yönetimin satın alma opsiyonu ile kiralama teklifinde bulunacağı kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0