Fatih Terim: Çok çabuk aksiyon almamız lazım..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, penaltılarda Akhisarspor'a kaybedilen Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kaybettikten sonra rakibi tebrik etmenin yapılması gereken en doğal şey olduğunu söyleyen Terim, Gomis'in kaçırdığı penaltı hakkında ise ligde attığınız köşeye atarsanız, kaçırırsınız diyerek sitemini iletti.

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde; 

KAYBETTİKTEN SONRA TEBRİK ETMEK EN DOĞAL ŞEY
Kaybettiğimiz zaman rakibimizi tebrik etmek, yapmamız gereken en doğal şeylerden biri. Hazır bu sene, herkesin daha fazla centilmenlik mesajı verdiği bugünlerde, bize yakışan budur. Oyuncularıma beklemelerini ve kupayı aldıktan sonra alkışlamalarını rica ettim, hep beraber dizildik. Doğrusu da bu olmalıdır. Biz pek alışkın değiliz tabii, genel olarak almaya alışkınız.

BAZI POZİSYONLA VAR'A AÇIK DEĞİL
Bazı pozisyonların VAR'a açık olduğunu düşünmüyorum. VAR'ın faydalı olduğunu düşünüyorum ama net pozisyonlarda ne VAR'a danışırsınız, ne seyredersiniz. Kararınız kesin olmalıdır.

ÇOK ÇABUK AKSİYON ALMAMIZ LAZIM
Lig başlıyor, çok çabuk aksiyon almamız lazım. Ne yapacaksak çok çabuk aksiyon almamız lazım. 400. maçımda iyi bir oyun ve kupa isterdim ama nasip değilmiş.

LİGDE ATTIĞINIZ KÖŞEYE ATARSANIZ KAÇAR
5. penaltıcı Gomis'di, 6. penaltıcımız Maicon'du. Gomis 5. atmak istediğini söylemişti. Ligde attığınız köşeye, aynı köşeye atarsanız, kaçar, bunlar oluyor. Kaçmasa iyiydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0