Galatasaray bir yerli transferini daha bitirmek üzere!

Takımın başına Ertuğrul Erdoğan'ı getiren ve ardından yerli rotasyonuna Emir Gökalp, Erol Can Çinko, Can Korkmaz ve Ayberk Olmaz takviyeleri yapan Galatasaray, bir yerli ismin transferinde daha mutlu sona yakın....

Sportando'nun haberine göre; Galatasaray, 31 yaşındaki tecrübeli forvet Caner Erdeniz ile anlaşma sağladı.

Birçok farklı takımla Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde boy gösteren Caner Erdeniz, geçen sezonu Eskişehir Basket'te geçirdi. Geçen sezon Eskişehir Basket formasıyla 32 maça çıkan Caner Erdeniz; 2.09 sayı, 0.78 ribaund ortalamaları tutturdu.

Yerli transferinde birçok hamleye imza atan Galatasaray, Emir Gökalp, Erol Can Çinko, Can Korkmaz, Ayberk Olmaz'ı kadrosuna kattı. Ege Arar ve Göksenin Köksal, Galatasaray için oynamaya devam edecek. Yabancı transferinde ise Tai Webster ve Jaka Klobucar ile prensipte anlaşılsa da resmi açıklama henüz gelmiş değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0